Categories
General

Veckans köptips!

Hej på er,

Jag har den senaste tiden haft väldigt svårt att sova på nätterna nu när vi börjar gå mot den ljusare årstiden. Så, mörkläggningsgardiner har införskaffats.

Man ska inte klaga på solen och ljuset, för det har vi alldeles för lite av här i Sverige. MEN, det är inte kul att ligga vaken på kvällarna och sen vakna tidigt varje morgon för att ljuset tränger sig in i sovrummet. 

Det var väldigt svårt att hitta ett par snygga mörkläggningsgardiner som är funktionella och anpassningsbara. Efter mycket googlande frågade jag runt mina vänner och fick ett tips. Det är en bekant till mig som faktiskt jobbar med att sälja solskydd för inom- och utomhusbruk. Vad är oddsen? 

Summa summarum är att jag tillslut fick tag på ett par snygga mörkläggningsgardiner som passar väldigt bra in överallt. Jag fick själv välja modell, färg och egenskaper på gardinerna vilket gjorde det hela supersmidigt för att få dom som jag ville. De var dessutom väldigt enkla att montera själv hemma. Därav passade jag även på att köpa ett par gardiner med solavskärmning till vardagsrummet för att skydda insynen utan att få bort allt ljus.  

Jag kan starkt rekommendera dessa gardiner om man känner att man aldrig hittar helt rätt. Här kan du med professionell hjälp anpassa utformningen av gardinerna precis så som du vill ha dem för att exempelvis som mig, få snygga mörkläggningsgardiner.