Categories
General

Riktigt goda kakor

Äntligen lite kväll. Har precis nattat sonen och nu ska jag slänga upp benen på bordet och ta mig ett glas rött! Kanske sätta på Bridget Jones dagbok 🙂

Dagen har varit så mysig! Fick alla kakor levererade idag av lagets coach som vi beställde för några veckor sedan! Perfekt med leverans idag också då vi fick besök av kusinerna som kom över och badade lite och fikade. Länge sedan vi träffade dom. 

Jag kan verkligen tipsa er att sälja kakor via Kakservice om era barn ska tjäna pengar till klassen eller laget. Det är verkligen supersmidigt och lätt att sälja. Jag gillar också att barnen blir engagerade och får anstränga sig lite, då känns resan eller aktiviteten lite extra roligt när man själv har varit med och bidragit till den 🙂 Finns flera olika sorters kakor och finns alltid något som passar alla, dessutom smidigt process och bra leveranstider. Lite roligare än att sälja strumpor eller salami haha!

Bara för det ska jag ta mig en kaka! Ha en bra kväll!