Categories
General

Polariserade solglasögon

Hej,

Har idag varit och köpt ett par nya polariserade solglasögon som har en sanslöst bra skärpa, kontrast och med okrossbara linser. Tidigare har jag använt solglasögon som är bra på att blockera solens strålar men mina nya ger dessutom en helt sanslös kontrast och skärpa och fungerar riktigt bra när det gäller att se fisken i vattnet. Fråga mig inte hur teknologin fungerar men funkar det gör det! Köpte glasögonen i förmiddags och begav mig därefter direkt ut för att testa. 

Väderförhållandena idag var vad en skidåkare hade kallat för flatljus och i den typen av ljusen brukar jag alltid ha problem med att se fisken under ytan. Detta gäller många gånger även utan glasögon skall tilläggas, men idag kände jag mig som Superman med sin röntgensyn. Det enda jag kan ångra är att jag inte köpt dessa tidigare för fisket blir betydligt lättare och roligare när jag kan skönja vad som rör sig vid ytan.

Inte nog med att jag var nöjd med glasögonen, idag kände jag att jag äntligen har blivit kompis med mina nya drag som jag köpte för några veckor sedan. Idag nappade både stort och smått och det trots att fiskarna brukar vara lite tröttare på eftermiddagarna. 

Riktigt kul att känna att prylarna funkar, det gör hela fisket så mycket roligare men även det medhavda kaffet smakar bättre när allting funkar som det skall och man inte behöver störa sig på utrustningen.

Hur går det för er, kommer ni ut och får fiskat något? Hör gärna  av er med lite tips på fina sjöar i Karlstad-området då jag kommer vara i de krokarna om någon vecka.

Ha det gott!