Categories
General

Min dagsutflykt till Beachcenter

Igår åkte jag och ett kompisgäng till Beachcenter för att spela volleyboll. När vi kom dit bestämde vi oss för att äta på deras restaurang innan vi spelade. Maten och drycken va fantastiskt god och personalen va hur trevliga som helst. Vi satt och snackade i typ en timma men sen vad det dags att spela volleyboll. Det var min första gång där och jag blev extremt förvånad över vilken riktig strandkänsla man fick. 

Hela lokalen för beachvolleyboll va väldigt fräsch, välskött och perfekt tempererad för att ge en autentisk känsla. Vi spelade i en timma och va helt färdiga efteråt, men vi hade så himla kul. Vi har redan planerat in att åka tillbaka och spela igenom om några veckor! 

Det va nästan som ett träningspass men så mycket roligare. Utflykten tog totalt kanske 3-4 timmar och efteråt hade vi fortfarande stor del av dagen kvar. Men att besöka beachcenter va utan tvekan höjdpunkten på dagen. Nästa gång vi ska dit kommer vi ta med ett lite större gäng så vi kan spela 3 mot 3 istället för 2 mot 2. Jag tycker att du som läser definitivt ska testa på att spela volleyboll här med dina kompisar.