Categories
General

Måste byta ytterdörren

Yes, dagen är kommen och jag måste ta tag i det. Ytterdörren som jag har nu är riktigt sliten och det går liksom inte att rädda den.

Det är ju de första man ser när man kommer hem till oss och det sista man ser innan man går, därför tycker jag att ytterdörren är en viktig del av huset, med de sagt så har jag inte orkat ta tag i det, men som sagt, nu är det dags att göra det för dörren är verkligen helt förfärlig.

Jag har sökt runt, besökt dom vanliga varuhusen som säljer dörrar, men allt lät så komplicerat så jag gav upp.

Nu när jag kollat runt på nätet så har jag hamnat hos Mockfjärds, vilket är lite förvånande då jag enbart trodde att de sysslade med fönster, men det gör dom inte, utan dom hjälper även till med ytterdörrar.

Nu inväntar jag bara på att dom skall kontakta mig och förhoppningsvis så är det så smärtfritt som jag både läst och hört. Jag håller uppdaterade